Second hand shopping je vrlo popularan u Srbiji jer je vrlo pristupačan i možete kupiti dizajnersku odjeću po nevjerojatno niskim cijenama. Tako žena odlazi u kupovinu u trgovinu rabljenim ormarima i odlučuje se pohvaliti susjedima svojom novom haljinom, no nitko ne misli da će ih ono što pronađe u džepu ostaviti bez teksta.

 

“Susjeda je otišla u rabljenu trgovinu i kupila kaput, jaknu, bilo što. Došla je kod nas doma hvalila se kako izgleda, a kad je imala poruku u džepu, stavila je ruku u džep. Otvorila je poruka, a u “Zakopaj me ovdje”, rekla je korisnica TikToka na svojoj mreži koja se predstavila kao Jelena. Zatim ga je upitala želi li obući jaknu. “Tajna poruka u jakni. Skoro nisam snimio jer mi je rekla prije videa pa se nisam mogao suzdržati od smijeha veći dio videa”, stoji u opisu videa koji je nasmijao mnoge. “U jakni tajni podaci . Skoro da nisam snimio jer mi je rekla prije videa, pa nisam mogao da se ne smijem veći dio videa”, stoji u opisu videa koji je mnoge nasmijao. “Našao sam 50 eura”, ” Dušo, svekrva je našla 100 CZK…živa istina…ponosi se nama”, neki su od komentara ispod ove objave.

 

 

Savjet potrošačima je da dobro provjere stvari prije kupnje jer ako ne obratite pažnju, mogli biste platiti dvostruko više za rabljenu haljinu nego za novu u diskontu! S druge strane, uz ekstra popust, možete se obući “od glave do pete” za 500 dinara. Ostatak pročitajte ovdje.

@jelena_mua

tajna poruka u sakou🤣 ja sam ovo jedva snimila jer mi je ispricala pre snimka, pa se dobar deo snimka jedva suzdrzavam da se.ne smejem🤣 #foryou #fyp #jelenamua #tajnaporuka #secondhand

♬ original sound – jelena_mua

Preporučujemo