Neobična priča o jednoj ljudskoj sudbini nam stiže od žene po imenu Lenka Stević koja je u bolnici preuzela stvari svoje pokojne majke među kojima se nalazio i novčanik. Kada ga je otovrila našla je stari komad papira i shvatila je da se radi o dokuemntu na kojem je bilo navedeno ime njene majke i podatak da je ona rodila dječaka a uz to je bila napisana i adresa jedne porodice u Novom Pazaru.

Lenka je shvatila da je njena majka imala jedan potpuno tajni život o kome ona nije znala ništa i kada je sve sklopila shvatila je da ima brata kojeg nikada nije upoznala. Odlučila je da ga potraži ali nije imala sreće i potraga je trajala godinama a onda je jednog dana kada je odvela svoje dijete na očnu kliniku pored nje sjela jedna nepoznata žena sa kojom se upustila u razgovor i koja joj je rekla da je ona iz Novog Pazara.

Lenka je pomenula ime porodice koje je pročitala na papiru i ona je odgovorila da ih poznaje i da je bliska sa njima. Nekoliko dana kasnije Lenka je odputovalac u ovaj grad i pokucala na vrata kuće u kojoj je živio Kemal Dupljak. On je znao da je usvojen ali nije znao da ima sestru i bio je presretan kada je upoznao Lenku.

Njih dvoje su shvatili da su im sudbine bile slične jer je njega majka dala na usvajanje nakon što se razišla sa njihovim ocem a i nju je ostavila kod bake koja je odhranila. Danas su njih dvoje u stalnom kontaktu a Lenka koja je i sam majka troje djece još uvijek ne može da shvati kako je njena majka mogla da ostavi rođeno dijete.

Preporučujemo