Jedna Beograđanka doživjela je neprijatnu situaciju kada je otišla na Adu Ciganliju da uživa sa svojim psom. Desilo s eto da je jedan momak  u želji da joj se udvara počeo da postavlja neumjesna pitanja, a nakon što mu je ova djevojka održala lekciju, gorko se pokajao što joj je bio uopšte prišao. Ona je cijelu svoju ispovijest objavila i na društvenim mrežama: ” Elem, bio je to sasvim jedan običan dan na Adi Ciganliji, a s obzirom na to da često tamo idem sama sa svojim psom – nekako ne mogu da promaknem dovitljivim muškarcima koji mi prilaze kao da pomaze psa, pa da me usput ponude i kafom ili da bace neku mnogo lošu foru tipa: “Mogu i ja da ti namažem leđa ako ne možeš sama”.

Dalje u svojoj ispovijesti ova djevojka kaže da bi voljela nekada da joj na čelu piše ”mogu sama” ali samo kada ide na sunčanje, ili kada nosi teške kese iz supermarketa, te da bi voljela da joj na čelu piše ”budi kavaljer i pomozi”. Kako kaže, toga dana je sa sobom ponijela i rolere a njen pas i ona su nakon brzog kruga oko Ade odlučili da se malo rashlade i da bučnu u vodu. tek što su bili izašli iz vode do njih je stigao mladi staford brzinom svjetlosti i počeo da se vija sa njenim psom Pakom: ” Znam, sigurno je predrasuda i potpuna generalizacija kojoj se nekad i sama ježim, ali sam u trenutku pomislila u sebi “okej, ovo je staford i sad će da priđe neki nagruvani bizon” i, nažalost, bila sam u pravu.”– rekla je ova djevojka u svojoj ispovijesti.

Kako kaže, dugo nije vidjela nekoga ko je toliko istetoviran, a na sebi je taj muškarac imao kratki šorc, te joj je kroz mili izašla slika kako je on na rolerima i kako đuska na neku disko muziku iz osamdesetih godina. Kako ga je opisala, bio je ošišan na opasno, te mu je jedna obrva bila prekinuta na sredini, ali ne od ožiljka, već je on to napravio sam sebi, da bi izgledao opasnije, a svoj nastup prema njoj je započeo sa rečenicom: “Seko, da li ti smetamo?”.

Ostatak pročitajte OVDJE

Preporučujemo