Šapčanin Ljuba Aličić sagradio je i velelepnu vilu u centru grada, ofarbanu u tamno roze, i uložio oko pola miliona evra, kako je Kurir prvobitno pisao. U ovoj velelepnoj vili živeo je sa suprugom Željanom i njihova dva sina, dok je Dejan, naslednik svoje bivše supruge, sagradio kuću u drugom delu grada.

 

Ljubina kuća je bila sva iznutra pozlaćena i okačena na zidove. umjetničke slike i antikviteti. Zidovi su zlatni i crveni, a zlatni detalji i dalje dominiraju, pa se može reći da je ovo jedna od najluksuznijih kuća poznatih na našim prostorima, a svakako i najskuplja kuća u Šabatu, zavirio je premijer u Liubin “dvorac”.

 

 

“Ona je moja najveća životna ljubav, imamo dva sina. Lepo se slažemo. Moju Željanu sam uzeo iz škole i ne bi imao ništa da nije bilo nje, znate kako kažu, kuća je na ženi. Imao sam srećnu, vrednu ženu”, rekao je Aličić.”Nije bilo lako ispočetka, znate ljubomora, mladost, ali smo sve izdržali, 40 godina smo zajedno. Ljuba je idealna muž, otac. Nema nesuglasica među nama”, rekla je Željana.”Ja sam sve ovo sredila, zato je u zlatnoj bolji”, rekla je Željana, pa su otkrili da su porculan donosili iz Amerike, noseći ga u rukama, dok je nameštaj iz Egipta.

Preporučujemo