Mnogima na ovim našim prostorima je ime Mirjane Antonović poznato, nakon što se otkrilo da je ona bila ljubavnica pjevača Miroslava Ilića, te da sa njim ima sina Devina, kojeg pjevač nije želio da prizna, pa je ona odluku o očinstvu tražila na sudu, a sve to je pratilo veliki broj priča i skandala, tokom cijelog spora. Ono što se manje zna, da je Mirjana izgleda uvijek bila slaba na pjevače, te da je osim sa Miroslavom bila u vezi sa još jednim poznatim pjevačem sa ovih naših prostora. Mirjana inače živi i radi u Americi, te je tu upoznala Ilića, ali i Krunoslava Kiću Slabinca, sa kojim je bila u emotivnoj vezi i koji joj je posvetio svoj najveći hit “Zbog jedne divne crne žene”

Da to je pjesma o Mirjani koju je Kićo upoznao na jednoj svojoj turneji po Americi, te su imali vezu koja je bila strastvena i burna, te su na kraju se i rastali na ne baš lijep način. On nije mogao više da izdrži stalne rastanke sa Mirjanom, pa joj je predložio da se ona doseli u Zagreb ili u Osijek, a ona je željela da Kićo dođe da živi sa njom u Americi. Na karju, da bi okončala tu vezu ona je Kiću prevarila sa drugim muškarcem, ali je on uvijek vjerovao da je ona patila za njim

Smatra da je on puno bolje postupao prema njoj za razliku od drugih, te je u jednom svome intervjuu rekao kako je o njihovoj vezi svašta pisano, ali da dosta toga nema veze sa istinom. Rastali su se davne 1974. godine i on tvrdi da je čuo od njenih prijateljica da je plakala kad se on oženio.

Preporučujemo