Ana Valš, Beograđanka, nestala je u ranim jutarnjim satima 1. januara, tačnije oko 4 sata ujutro, i od tada za nju niko ne zna.Svakodnevno mediji u Americi i kod nas izvještavaju o ovom slučaju, tako da svaki dan saznajemo neke nove detalje, gotovo je sigurno da ju je muž Brian Walsh pretukao, riješio se njenog tijela, on Majka Anine Milanka Ljubičić je očajna jer još nema informacija o ćerki, a sada se u medijima pojavila nova informacija da je zvanično zatražila od Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije da joj dostavi podatke o ćerki.

Kao što smo već rekli As očekivano, Ana je nestala u Bostonu u ranim jutarnjim satima 1. januara i od tada joj se gubi svaki trag.Ona je lokalnim medijima rekla da joj je ponestalo snage da prokomentariše Anin nestanak, o čemu svakodnevno izveštavaju američki i srpski mediji, pa je rekla sledeće:

 

“Ne smem da otkrivam nikakve informacije vezane za razgovor sa ministrastvom, kao ni to da li ga je bilo sa predstavnicima ministarstva. Iskreno, ne možete ni da zamislite kako se osećam”, rekla je Milanka pa je dodala da ona očekuje da će sve uskoro da se otkrije i da će ona konačno da sazna istinu o njenoj kćerki Ani.

Preporučujemo