Aleksandra Prijović Prija jedna je od najuspešnijih pevačica mlađe generacije srpske zabavne muzike, a njenoj popularnosti je doprineo brak sa posinkom Lepe Brene Filipom Žiovjinovićem. Filip, kojeg je Boba rodila iz prvog braka, odrastao je uz Bruna i njegovu braću Viktora i Stefana, a do vjenčanja mnogi nisu ni znali da mu pjevačica nije biološka majka.

Prija i Filip dobili su sina Aleksandra, koji je postao centar porodičnog sveta, posebno njenih roditelja, a Prija je rekla da joj je najteži trenutak bio kada je morala da se odvoji od njega kada je išla na predstavu. Prija i Filip pokušavaju da svoje živote drže što privatniji, pa je mali Aleksandar držan podalje od medija i javnosti, a trogodišnji dječak je sada u najzanimljivijoj fazi razvoja, koja će biti veoma teška za pevačicu ako joj nešto nedostaje.

 

Ona je rekla da je njen sin fizički jako sličan svome ocu te da je za njega i jako vezan zbog čega ona ponekad osjeti ljubomoru pa razmišlja o tome kako je vrijeme da rodi sebi jednu djevojčicu koja će biti njena maza. Međutim ako je suditi po snimku koji je Prija podijelila na svom Instagram nalogu i nju njen mali sin obožava što se može i čuti.

On kaže mami: Volim te do sunca i meseca do neba i do fafona, a nakon toga se čuje kako se Prija smije i pita ga da li je mislio do plafona. Njen snimak je raznježio mnoge koji su pisali pozitivne koemntare na način na koji je Aleksandar izrazio svoju neizmjernu ljubav prema majci.

Preporučujemo