Da veze znaju i jesu veoma često komplikovane, te da se često zna ustanoviti i da partneri i ne znaju mnoge stvari jedni o drugima čak i nakon godina i godina veze i braka, dokaz je i ovaj slučaj koji se desi jednoj poznatoj svjetskoj glumici. Glumica Fren Drešer je u svijetu najpoznatija po svojoj ulozi dadilje u istoimenoj seriji, te je otkrila kako ima intimne odnose sa svojim bivšim suprugom koji joj je svojevremeno priznao kako je gej. Fren je bila udata za glumca i producenta Pitera Marka Džejkobsona od 1978. do 1999. godine, da bi sedam godina nakon vjenčanja doživjeli čisti užas kada su u njihov dom uletjeli naoružan provalnici

Jedan je silovao Fren, drugi njenu prijateljicu, a Pitera su svezali i prekrili mu oči povezom. Nakon toga su im svima bile potrebne godina da se barem malo oporave od ovoga stravičnog čina, da bi joj nakon svega njen suprug priznao da je on u stvari homoseksualac. Nakon toga su se razveli, ali su ostali u prijateljskim odnosima, a Fren je poslije šokirala javnost sa svojom izjavom u kojoj je otkrila kako je i dalje intimna sa svojim bivšim suprugom Piterom: ”Imam bivšeg muža homose*sualca kojeg volim i on ispunjava mnoge moje potrebe. Sastajemo se dvaput mjesečno, što je i više nego dovoljno.”

Glumica je otkrila kako bivši suprug dođe kod nje, pa se malo druže, nakon toga pripreme vruću kupku, ona napravi hranu, a onda legnu u krevet te gledaju neki dobar film ili tenis. Potvrdila je da imaju i intimne odnose, te da je to ono što je održava na površini, priznala je čuvena ”Dadilja”

 

 

Preporučujemo