Danas ćemo imati posla sa veoma poznatom glumicom sa naših prostora, reč je o Ljiljani Jakšić koja je iznenadila domaću javnost kada je zatrudnela u 52. godini. Rodila je devojčicu Dariju, koja sada ide u treći razred osnovne škole, a glumica je veoma voli. Svoj ponos što je majka često demonstrira objavljujući slike svoje kćerkice, a to je učinila nedavno, pa možete vidjeti malu Dariju kako pozira sa rancem kao pravi školarac. Naime, glumica je dugo radila kao majka i konačno uspela, pošto je Darija tek krenula u treći razred, već je prvog dana bila veoma srećna i puna pozitivnih utisaka, pa je Ljiljana odlučila da podeli sa vama, pa je na prvo je rekla:

“Već prvi dan je zaključila da ima najdivnije drugare. Dobila je predivnu učitejicu i učitelja, koji će se smenjivati, pošto je u celodnevnoj nastavi. Stvarno voli da ide u školu, ali na pitanje šta ti se najviše sviđa, njen odgovor je “pauza za ručak”. (smeh) Obožava da se igra, a voli malo i da se pravi važna pred drugaricama jer ume da napravi „zvezdu“, „stoj“ na rukama, „most“, rekla je ona.

 

Poznato nam je i to da je za vrijeme pandemije korona virusa glumica jedva sastavljala kraj sa krajem, a sada je ona odlučila da priča i o tome pa je rekla: “Veliku zahvalnost dugujem bliskim prijateljima koji su pritekli u pomoć kada su shvatili da ne primam platu. Advokatska kancelarija „Butolen“ načinila je divan humanitarni gest i za moju predstavu uplatila godišnju donaciju. Rekli su mi da su je gledali nekoliko puta, da su oduševljeni i da bi voleli da što više ljudi u njoj uživa. Zahvaljujući toj donaciji, koju ću odraditi čim se steknu uslovi, Darija i ja smo relativno lagodno prošle kroz ovaj krizni period”, rekla je glumica.

Preporučujemo