Danas vam donosimo jednu vrlo zanimljivu i neobičnu priču koja se uglavnom odnosi na žene, ali ne treba isključiti ni muškarce. Ipak, dama koja je ovo podijelila s javnošću, zapravo sa svijetom, zove se Ashley Bolling i posjeduje vlastiti frizerski salon i tamo radi dugi niz godina. Ashley se ponaša drugačije od svih šefova.

Odnosno, ona ne želi da bude kao šefica koja svima govori šta i kako da radi, već da bude dobra prema svima. Počevši od osoblja, pa sve do mušterija, uvijek je bila dobro raspoložena, nudila je nekome kafu ili kolač, nešto rijetko gdje ali baš fino, tako mala stvar sigurno će svima uljepšati dan. Ipak, nikada nije imala incidente ili scene sa svojim radnicima, samo su je obožavali.

 

 

Naime, kada joj je u salon došla jedna žena mlađih godina koja je po zanimanju medicinska sestra, Ashley ju je dugo zagledala.Rekla je kako je u njoj svidjela majku i suprugu koja živi život koji je pun obaveza, te da rijetko kada ima vremena za sebe. Primjetila je na njoj patike koje su bile doslovno uništene, s obzirom da ona prelazi veliki broj kilometara kako bi došla na posao. Dok joj je Ashley sređivala kosu, ona je zaspala pa je Ashley uradila dodatni tretman i ništa na kraju nike željela da joj naplati.

Preporučujemo