Danas ćemo vam predstaviti Đinu Džinović, kćerku poznatog pjevača Harisa Džinovića i dizajnerice Meline Džinović, koju smo u posljednje vrijeme imali prilike mnogo čitati u domaćim medijima. Veliku ulogu igra činjenica da su njeni roditelji poznate ličnosti, pa je javnost zainteresovana za nju, ali sa druge strane, Đina je influenserka, pa je to razlog.

Ona je popularna influencerica, pa je vrlo aktivna na društvenim mrežama gdje ima veliki broj pratilaca. Prema informacijama koje je objavila na društvenim mrežama, odnosno njene fotografije su izuzetno provokativne, pa je bila predmet kritika. Svaka njena nova objava privuče pažnju internetskih korisnika, a kada je u pitanju njen ljubavni život, to je takođe predmet velikog interesovanja novinara.

 

Njen ljubavni život nastavlja da fascinira javnost nakon što je prošle godine prekinula vezu sa mladim fudbalerom Andrejem Đurićem, a sada je odlučila da izađe u javnost.Sada kada je konačno stala na kraj svim nagađanjima i pričama, sudeći po romantičnim kadrovima i slikama koje pozira sa svojim novim dečkom, lako je zaključiti da je veoma srećna i sita.

Oglasi - Advertisement