Lijepa, atraktivna i svakoga dana sve popularnija pjevačica Milica Todorović je na društvenim mrežama podijelila jedan veoma interesantan snimak sa svoga radnog odmora u Visokom, a tu joj je nakon održanog nastupa, poznati pjevač iz Hrvatske, Goran Karan priredio veliko iznenađenje. Milica je otkrila i kakvo je iznenađenje dobila od kolege:”  Bila sam jako umorna, međutim gospodin Goran Karan ustaje jako rano, nisam imala pojma da je stigao. Oko osam ujutro čujem neko pjeva, pjeva li pjeva i ja kažem ”Ko sad pjeva da ga ubijem”. Silazim dole, a on kaže ”Vrime je bilo, da siđeš dole, da popijemo kafu”. Pjevao mi je neku serenadu – istakla je Milica u “Premijeri”.

Opisala je Milica kako je Goran bio uzeo gitaru te joj je samo rekao da idu odmah da pjevaju, a da je ona bila još sanjiva, sva naduvena, ali da je opet pristala da je snimaju, pa su zajedno otpjevali Karanovu pjesmu ”Ostani” koja je Milici inače omiljena. Otkrila je Milica i da je nedavno bila malo na odmoru u Egiptu, te se prijetila i jedne smiješne situacije koja joj se desila kada je bila prvi puta u posjeti Egiptu:

”Sve se to bilo desilo 2009. godine kada sam prvu put bila u Egiptu sa Radetom Kovačevićem, bili smo u Šarm el Šeiku. Svi su me zvali Šakira, to im je egzotika što sam plava. Radetu su rekli da hoće da mu daju 9 kamila za mene, rekla sam da imam sestru, pa nek’ daju za sestru” – otkriva Todorovićeva ovu anegdotu svojim fanovima.

Preporučujemo