Poznato je da je Miljana Kulić izbačena iz rijalitija Zadruga zbog nasilničkog ponašanja, a čini se  da je mjesec dana nakon izlaska iz Zadruge svoj život promijenila iz korijena. Ona je odlučila da okrene drugi list, te se navodno i udala, zatim kupila hotel na Zlatiboru, a i svoje roditelje je počastila sa jednim skupocjenim autom. Sada su Miljanine komšije progovorile o svemu ovome za srpske medije: “Ma, ne bi me čudilo da su mu dale koji dinar da glumi muža, još su trošak oko prstena imale! Kakvi avioni, kamioni, ko bi nju oženio da je pri sebi? Pa, ta dijete nije videla mjesecima, a otišla na Zlatibor da se provodi”, kaže komšinica Kulićevih i dodaje:

“Majka i sestre se brinu o Željku. Ja mislim da su sve izmislile, a odakle im pare za nova kola, ko to zna, Marija je sigurno uštedjela neke pare od rijalitija ranije”.- Komšija, koji kaže da poznaje Miljaninog oca Sinišu tvrdi da je Siniša veoma lošeg zdravlja: “Siniša je loše, vidjeli ste koliko je smršao. Ne bi me čudilo da neke priče smišljaju kako bi Siniši bilo lakše i da se ne bi sekirao oko Miljane. Marija i druge dvije kćerke mu pomažu i nadaju se da će biti bolje, a oko Miljane se stalno sekira”.

Sada se postavlja pitanje kako je Miljana došla od situacije gdje je preklinjala da je vrate u rijaliti da bi došla do novca, do situacije da saad ima dečka ili muža, da kupuje nekretnine, ali evo čime su se Kulići hvalili. Prije neki dan je Miljanin otac uslikan kako vozi džipa koji vrijedi oko 15 hiljada eura, a pored svih nekretnina i vozila, Kulići su se odlučili i da odvoje jedan dio novca za obrazovanje svoje kćerke Ane koja planira da studira u Americi.

 

 

Preporučeno