U ovo doba pandemije korona virusa i stalne prijetnje od terorizma, putovanja avionom, iako za mnoge neizbježna, postala su isto tako i za mnoge ljude prava trauma, posebno jer se mnogi ljudi sve čudnije i bizarnije ponašaju, kako na aerodromu, tako i unutar samih aviona. Tako je jedna žena napravila pravu pometnju u avionu aviokompanije Delta, kada je na svome sjedištu počela da doji stvorenje koje nikako nije bilo njena beba. O ovom zaista bizarnom događaju je pisao i New York Post, a objavio je i transkripte komunikacije posade avion.

Žena, čije ime nije otkriveno je bila zadigla majicu te je na grudi bila privila zamotuljak, za koji su mnogi putnici mislili da je njena beba. Ali onda su joj prišle stjuardese te su shvatili da to nije beba, već primjerak mačke bez dlake. Ova neobična sorta, zvana i “mačka sfinks”, mnogima se ne dopada ali je savršeni ljubimac za sve koji su alergični na dlaku životinja. Ipak, ova vlasnica mačke je odlučila da ode i korak dalje te da podoji svoju mačku usred aviona

“Putnica na letu Sirakuza-Atlanta, na sjedištu 13A, doji mačku i odbija da je vrati nazad u nosiljku”, dio je komunikacije stjuardesa i obezbjeđenja na aerodromu. Prema izjavi stjuardese, ova je žena mačku zamotala u ćebe, te ju je tretirala kao da je mala beba, te je odbila da mačku vrati u nosiljku kada su je stjuardese uhvatile na djelu: “Mačka je bila umotana, a ona je digla majicu i pokušavala da je doji. Mačka je vrištala kao da je kolju”, rekla je stjuardesa koja je predstavljena kao Lindzi.

 

Preporučeno