U nastavku današnjeg članka donosimo vam vrlo zanimljivu temu o kojoj ćete saznati u nastavku. Odnosno, internet je već duže vrijeme okupirao cijeli svijet.S jedne strane, mnoge stvari su mnogo lakše nego prije, a imamo priliku vidjeti i razne teme i sadržaje, pa moramo naglasiti koliko on ima pozitivnu i negativnu stranu.

Suočavamo se sa činjenicom da sve više ljudi misli da je sasvim normalno dijeliti svoju privatnost sa svima, jer to rade svi drugi, pa zašto to ne bi činili. Dakle, danas ćemo pisati o dječaku, Jacku Holmesu, koji je odlučio da podijeli sa vama šta mi se dogodilo kada mu se nešto pojavilo na čelu, za šta je u početku mislio da je obična bubuljica, ali kako je vrijeme odmicalo postajao sve više Porastao je i veći tako da su mu se oči zatvorile od otoka koji se pojavio. Kada je vidio da sve ide tako daleko, odlučio je posjetiti ljekara, a ono što je otkrio bilo je izvan njegovih najluđih snova. 

@jack_holmes1

Normalisation! Be careful folks! #ITriedItIPrimedIt #amazonprime #fyp #ElectrifyTheMini #liveforthechallenge #goviral

♬ Sunroof – Nicky Youre & dazy

Čak je dok je bio kod kuće i njegova supruga pokušala da to iscijedi, ali bezuspješno, a za tamošnje medije on je izjavio sljedeće: “Nakon toga sam osećao samo veliki bol. Sutradan sam morao da odem u bolnicu” – rekao je Džek. Njemu su u bolnici uspeli da očiste izraslinu, iz koje je zapravo iskočila larva.” -” Gledao sam kako se nešto što je iskočilo iz čela, koprca na maramici “, rekao je Džek.

Preporučujemo