Poznato je da rijaliti Zadruga traje već pet sezona a prema nekim najnovijim saznanjima, izgleda da nas na jesne čeka i šesta sezona. Poznato je i da je kroz ovaj rijaliti do sada prošlo mnogo poznatih, ali i anonimnih ljudi, koji su na ovaj način željeli da zarade novac ali i da postanu popularni. Mnogi od njih su i uspjeli u tome, ali ima i onih koji su svojim lošim ponašanjem sebi zauvijek zatvorili vrata na Pink televiziji. Pa u se tako Marko Osmakčić, Paula Hublin, Monika Horvat, Dorotea Jovanović, Marko Miljković, Vladimir Tomović, Jelena Krunić i Vuk Mob našli na listi “zabranjenih”.

Dorotea Jovanović je na primjer do Zadruge bila potpuno nepoznata javnosti, ali se u rijalitiju veoma brzo na neki način istakla, te svi pamte njen veliki sukob sa voditeljicom Dušicom Jakovljević kada je nakon izlaska iz Zadruge iznijela velike optužbe na račun produkcije. Ona je tada optužila produkciju kako joj nisu htjeli pružiti medicinsku pomoć, onda kada joj je bilo potrebno, a voditeljica ju je tada oštro demantovala. Od tada Jovanovićke nema na Piku niti se pojavljivala u rijalitiju.

I Vladimr Tomović je nedavno imao zakazano suđenje sa Pinkom, jer čelnici Pinka, kako je on istakao, nisu ispoštovali jednu od najvažnijih stavki ugovora, te su ga diskvalifikovali iz rijalitija i poslije na sudu potraživali 50 hiljada eura, jer je štrajkovao glađu, a sa time je ugrožavao svoju bezbjednost i to pred kamerama. Ovo suđenje i dalje traje, pa ćemo tek u budućnosti vidjeti kakav će epilog cijela ova priča da dobije.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

Preporučujemo