Dara Bubamara svakako spada u red popularnijih folk pjevačica u Srbiji koja veoma često voli da šokira javnost sa nekim detaljima iz svog privatnog života. tako je za mnoge njene fanove prije nekoliko mjeseci bio veliki šok kada se saznalo da je pjevačica u vezi sa dečkom koji je 23 godina mlađi od nje i koji se zove Marko Dujaković Toni, ta su ih u to vrijeme mediji pratili u stopu te su stalno pisali o njihovim putovanjima po raznim egzotičnim destinacijama. Ima da više nisu zajedno, Toni je otkrio da su ostali u prijateljskim odnosima, a sada je po prvi puta i progovorio o njihovoj vezi.

Poznato je da je on veoma mlad i uspješan biznismen te da ima dosta novaca, a kako kaže, nikada mu nije bila namjera da postane poznat u javnosti, posebno ne zbog svoga ljubavnog života, ali to se desilo jer je Dara ipak osoba sa estrade. Za pjevačicu Toni ima samo riječi hvale te za nju kaže da je prava dama, pravi drug i predivna majka. ipak, pošto je Dara mnogo starija od njega, i faktički može da mu bude majka, novinare je interesovalo da li Toni voli starije i zrelije žene na šta je on rekao da voli one žene čija energija se poklopi sa njegovom, te da je to bio slučaj sa Darom i da godine nemaju nikakve veze sa time

Istakao je kako ne voli umišljene, uobražene i mrzovoljne žene već one koje vode računa o sebe i koje šire pozitivnu energiju oko sebe. Ispričao je i da je čovjek, za kojeg su mediji pisali kako je njegov otac, u stvari njegov dobar prijatelj koji mu je dosta pomagao oko posla, ali i u životu, te je on bio njegov prvi investitor koji je imao vjeru u njega.

Ostatak pročitajte OVDJE

Preporučujemo