Veoma je mali udeo popularnih srpskih parova, posebno dece poznatih roditelja. Jedan takav brak je Dragana Džajić, 30-godišnja ćerka najvećeg fudbalera Crvene zvezde Dragana Džajića. Inače, udata je za brata Ane Ivanovič, koja je danas poznata modna kreatorka, a iako je daleko od nje, imaju dobar i blizak odnos. Njih dvoje su te godine konačno dobili sina, kojem je dala ime Vader, a od tada, kako je otkrila za StoryPortal, njen život se drastično promijenio, što je za novopečenu mamu definitivno stvar, sasvim normalna stvar.

“Često umeju da me iskritikuju kako previše vremena provodim sa svojim detetom, valjda je to i očekivano, znate moju priču, znate da sam ga malo teže dobila.Zato nisam želela da koristim preveliku pomoć sa strane, naročito u vidu dadilja, iako priznajem da bi mi sada dobro došle jer je Vid veoma nestašan trogodišnjak.

 

Istina je da čak i nakon porođaja život teče dalje, da se treba posvetiti i drugim obavezama, ali ja sam baš puno bila sa svojim detetom, sve dok nije krenuo u vrtić.Zato mi je sada teško da odgovorim na to čiju sam pomoć najviše imala jer sam najviše toga odradila sama, ali podrazumeva se da su povremeno priskakale bake i deke i naravno da sam im mnogo zahvalna, iako sam ja najviše toga iznela” – rekla nam je Dragana

Oglasi - Advertisement