Važno je uvijek vidjeti da li se slažemo sa partnerom, da li smo na istoj talasnoj dužini, da li postoji ljubav i poštovanje, te neke zajedničke strasti i interesovanja. Mnogo je faktora koji su uključeni, tako da godine možda nisu važan faktor za svaki par u svijetu. Shvataju to i glumci i kolege Momčilo Otašević i Jelena Perčin, koji su zajedno već četiri godine, uprkos devetogodišnjem razmaku, a Jelena je starija od Momčila.

 

Njih dvoje su ljubav stvorili iz prijateljstva koje je očigledno dovelo do više, a sada imaju dvoje dece. Jako se vole i dobro poznaju, a Momkilo je otkrio da su tu ljubav u početku krili od svih, pa i od sebe, a sve je počelo na snimanju serije “Zora Dubrovačka”, Lako se zaljubljuju kroz prijateljstvo i početi bez razmišljanja.

 

Nakon mjesec-dva, otkrili su kolegama da su svi sretni zbog njih i da su zvanično zajedno od 2018. godine. Momčilo je to ovjekovječio fotografijom na Instagramu i u opis stavio da i on konačno ima sliku sa ženom, a to je pokazatelj da ne mare šta drugi misle o njima.

Preporučujemo