Na Grandovom festivalu 2008. godine izbio je veliki skandal kada su se potukle pjevačice Mina Kostić i Indira Aradinović Indi. Kao razlog sukoba se tada navelo to da je Indi navodno bila u vezi sa Mininim bivšim suprugom Tiosavom Tikom Sretenovićem. I mada je od te tuče prošlo 14 godina, njih dvije i dalje ne govore, a Mina je u jednoj emisiji otkrila i ove stvari: ” To je bilo namješteno, ona je nasjela na priču novinara. Neću da joj spominjem ime, neću da joj dajem na važnosti, svi znaju o kome se radi. Ja se zbog toga kajem i mnogo mi je žao što sam tada tako odreagovala, ali pošto sam tad bila u jednoj specifičnoj situaciji, prošla sam kao bos po trnju jer sam vjerovala svim tim ljudima. Vjerujete nekom i taj neko vam sve uzme na pravdi Boga. Priča da smo se posvađale zbog tog muškarca nema veze za životom, niti to mene interesuje. Ja kad stavim tačku na ljubav ili na prijateljstvo, kod mene više nema povratka,”

Mina kaže da je Indi jedina osoba sa kojom se ona fizički sukobila, te da su Indi neki ljudi savjetovali da je izazove, te da je ona zato tako reagovala. Kako kaže Mina, Indi nje bila veoma bezobrazna, vrijeđala ju je, te je njena reakcija na kraju bila takva kakva je bila, te da se stidi toga. Objasnila je Mina i kako ona nema kome da se šta dokazuje:

” Nisam ja mafijašica da sad nekog bijem. Ja sam pjevala opasnim momcima i nikada nisam imala problem, baš naprotiv, oni su me svi voljeli i cijenili. I onda dođe tako neka budala koja ne razmišlja glavom i napravi ti problem. Ali ja kažem, iz ove prespektive, to nikada ne bih uradila zato što sam naučila da ljudima praštam i da Boga ima i da on sve stavlja na svoje mjesto”

Preporučujemo