Bogdana Rodić se 2019. godine udala za Cecinog sina Veljka Ražnatovića, a ubrzo nakon venčanja dobili su sina. Sinu su dali ime po Veljkovom pokojnom ocu Željku Arkanu Ražnatoviću. Danas njih troje žive u rodnom gradu sestara Titelu. Majka Ceca i sestra Anastasija Ražnatović iskoristile su svaku priliku da posete brata i njegovu porodicu i provedu vreme sa malim Željkom. Bojana i Mirko imaju svadbu, a pojavljuje se i Anastasija Ražnatović.

Par se prvo vjenčao u crkvi, a potom su taj čin proslavili u obližnjem svadbenom salonu. Anastasija Ražnatović izazvala je veliku pažnju haljinom koju je tom prilikom nosila. Vidite da ona zaista uživa u cijelom slavlju sa svojim rođakom malenim Željkom. Ispred raskošnog restorana u kojem je održana raskošna svadba i čitavo slavlje, Anastasija je napravila grupnu fotografiju za sve medije i novinare koji su došli na proslavu.

Njena ljepota je zaista dodala poseban čar ovoj odjevnoj kombinaciji. Obukla je na sebe haljinu od satena u crvenoj boji koja je na rukavima imala veliku mašnu, a uz to je dodala torbicu koja je imala animal print na sebi. Haljina je savršeno stojala na mladoj Anastasiji, te o njenoj ženstvenosti pišu svi.

Preporučujemo