Ove subote imamo nevjerovatnu priču na koju ćemo sigurno privući veliku pažnju, a dijeli je renomirani fotograf Eldar Nurković iz Sarajeva. Naime, jako je ljut na svoje roditelje, koji su cijeli život krili od njega da ima sestru, za koju je saznao tek 25 godina kasnije. Ona je Srpkinja i upoznali su se posle 25 godina poznavanja, njegov otac je tajnu čuvao ceo život i skoro je odneo u grob, različita verovanja su ih umalo koštala porodice.

Naime, prije 25 godina žena koja je u naručju držala djevojčicu pokucala mu je na vrata i tada je izgovorila riječ koja je promijenila živote svih prisutnih u tom trenutku.Ona je rekla sljedeću rečenicu:“Dobar dan, gospođo. Ništa mi ne treba od vas, samo želim vašem mužu da kažem da ima još jedno dete”.

Prošlo je četiri godine od tog sudbonosnog susreta, i Eldarov otac bio je na samrti i tada je odlučio da svojoj supruzi prizna da djevojčica nije bila greška, te da njihov sin Eldar ima rođenu sestru. Svoju priču Eldar je započeo:“Otac mi je bio profesor Ekonomskog fakultetu u Beogradu, a mama je doktorka. Tata je u tridesetim godinama saznao da ima rak, lečio se gde god je mogao u bivšoj SFRJ, pokušavao i u inostranstvu. Moja mama je uvek putovala s njim zbog lečenja, tako da su me uglavnom odgajali baka i deka”, rekao je on na samom početku.

Oglasi - Advertisement