Suzana Mančić danas je zaljubljena u bogatog Grka koji je svojevremeno napravio njenu prvu paparaco fotografiju. Kraj Grka Simeona Ocomokosa Suzana Mančić je ljubav i sve što je tražila decenijama unazad pronašla u muškarcu. Stara lutrija ne krije da je uzbuđuje moć, ali pre svega, kada izabere nekoga ko je nežan, posvećen, požrtvovan, senzualan i ima samo svoje srce, sretaće se sa raznim ljudima. Ti funkcioneri, bogati, zgodni, uspješni, lijepi, ne lijepi, svi su umrli, samo da ih ona pogleda i nasmije im se svojim prepoznatljivim osmehom, zaista Osećaj je ako priča sa njima ili pristane da izađe na piće ili ručak sa njima. Suzana je sve ignorisala, samo nekoliko muškaraca je bilo dostojno da dugo ostanu u njenom srcu, ali, osim Sajmona, niko nije ostao.

Poznato je da je Suzana Mančić zaljubljena u muzičara Nebojšu Kunića, jednog od sedmoro mladih i oca njenih naslednika Teodore i Natalije, ali ono što nikada nije objavljeno jeste da je imala aferu sa fotografom Jadaranom Razićem. Reč je o dedi nekadašnjih jugoslovenskih paparaca, čoveku koji je predodređen da se fotografiše od rođenja, okružen lepim ženama sve vreme. Dakle, jedna od onih koja nije mogla da odoli njegovim čarima bila je i “loto djevojka”, kojoj je Jadaran sada dobar prijatelj. Nedavno u “Kuriru” priča o svom životu i ne izbegava da spomene Suzan.

 

“Ne bih pričao o ženskama. Dobro, nju ćemo pomenuti, Suzanu Mančić. Bila je i na otvaranju moje izložbe u galeriji “Arte” u Beogradu. Upoznali smo se na nekom snimanju i tu se razvila romansa. Ne bih hteo u detalje. Bili smo zajedno. Moje sve bivše su bivše, ali Suzana je sjajna osoba i jedina s kojom sam u kontaktu” – rekao je nešto ranije Jadaran koji je sreću pronašao tek kraj treće supruge sa kojom je 27 godina u braku. 

Oglasi - Advertisement