Sonia Lazetić udana je za nogometaša Nikolu Lazetića, javnosti najpoznatijeg po ulozi u filmu “Osmrtnica” o kriminalcima.

 

Imala je tada 15 godina, obojena u plavo, pričala je o svom životu i željela je postati poznati fotomodel. Sonia je u braku s kontroverznim biznismenom Goranom Marićem Maretom, koji je prošle godine ubijen na Avali, a imaju dvije kćeri i sina. Sonia danas radi u ugostiteljstvu i ima četvero djece.

 

Sonja je poznata po “ulozi” u filmu “Susret u čitulji” u kojem glume muškarci koji su vladali podzemljem devedesetih poput Željka Ražnatovića Arkana, Kristijana Golubovića, Kneleta, Mihajla Divca, Baneta Grebenarevića i Gorana Vukovića.

Sonja, koja je tada imala 15 godina, imala je vrlo provokativan izgled, ali i nesvojstveno ponašanje za jednu tinejdžericu. Sonia Lazetić danas živi na visokim pozicijama, vlasnica je poznatog prijestolničkog restorana, a osim toga posvećena je braku i djeci s bivšim nogometašem, koji su njezino najveće bogatstvo.

 

Do 24. godine iz prvog braka s pokojnim suprugom Goranom Marićem Maretom i braka s Nikolom dobila je troje djece, kćeri Nikolinu i Elenu te sina Andreja, a ima još jednog dječaka, Nikolinog sina Luku, koji glumi kao druga majka Sonji.

 

– Volim reći ‘Luca je bila moje jedino dijete i nisam se mučio s njezinim rođenjem’. Volite svog partnera koliko i njegovu djecu. Moja Andreja je napisala sastav sa stihom: “Kad je Luka ušao u moj život, dobila sam brata kakvog sam najviše željela”. Kad je kuća ispunjena ljubavlju, sve ostalo teče kao po loju – rekla je jednom prilikom Sonia da se prašina diže gdje god se pojavi.

 

Kad god supruga Nikole Lazetića objavi fotografiju na Instagramu, izazove brojne pozitivne reakcije, a ovoga puta osvanula je i na “Instagram” nalogu svoje kćerke, i to u 50. godini, sjajnim izgledom koji je razveselio mnoge.

 

Tajna Sonjinog besprijekornog izgleda leži u njezinoj redovitoj i metodičnoj rutini, no s obzirom na to da ima troje djece, pohvale su još veće za njezinu figuru, koja očito nimalo ne utječe na njenu figuru.

 

 

Preporučujemo