Mada je bio glavna tema na samome početku ove godine zbog izbacivanja sa Australijan opena, najbolji teniser svijeta se više ne spominje u medijima toliko u posljednje vrijeme, isto kao ni njegova porodica, a znamo da je medijima uvijek posebno bila zanimljiva Novakova supruga Jelena, koja je veoma često znala da podigne veliku prašinu u javnosti sa stvarima koje jeste ili nije uradila, kao i sa nekim svojim izjavama

Svi oni koji prate dešavanja kod Đokovića znaju da se Jelena uvijek u javnosti, kada je njen stajling u pitanju, zna pojavljivati najčešće u nekim opuštenim izdanjima, te da nikada nije bila od onih žena koje vole da se stalno sređuju i da se šminkaju, osim naravno u izuzetnim prilikama. Jelena je sportski tip, koja ne koristi šminku tako često. Ipak, i ona zna tu i tamo da iznenadi cijelu javnost sa svojom pojavom, pa je tako bilo i u ovome slučaju. Tako je Jelena sa svojom najnovijom objavom na društvenim mrežama iznenadila baš sve.

Jelena je objavila jednu fotografiju na kojoj ima baš oznenađujući izgled, te je sa njime zapalila društvene mreže. ona je objavila svoju fotografiju na kojoj izgelda zaista zanosno. Na njoj su široke pantalone i otvoreni crni top koji otkriva njen dekolte. Kosa joj je napravljeno da blago talasa, šminka je veoma diskretna, a na njenom licu je njen dobro prepoznatljivi široki osmijeh. Jelena je oduševila ovim svojim izgledom mnoge svoje i Novakove fanove, te je za samo nekoliko sati Jelena prikupila skoro 20 hiljada lajkova, a dobila je i bezbroj komentara i svi su bili pozitivni. Pogledajte i sami tu fotografiju, pa donesite svoj sud.

 

Preporučeno