Velikan svjetskog tenisa Novak Đoković večeras slavi s obitelji u Torinu. Pobjedu je proslavio na najbolji mogući način, a takvi trenuci postali su tradicija. Noel se vraća svojoj obitelji nakon pobjede nad Casperom Ruudom – prihvaćajući povijesni trenutak s Jelenom, Tarom i Stefanom.

 

U navijačkom boksu naših tenisera, njegov otac Srđan, stric Goran, ostatak ekipe… Svi su slavili, Nole je večeras donio puno radosti cijeloj Srbiji. Na pobjedi mu je čestitao i Zlatan Ibrahimović, koji je današnju utakmicu pratio uz suprugu Helenu Seger.

 

Sada, sedam godina kasnije, Novak je u Torinu osvojio svoj šesti naslov u karijeri, izjednačivši se s Rogerom Federerom. Nole je također izjednačen s Carlosom Alcarazom i Andreyem Rubljovom po broju pojedinačnih ATP naslova koje je osvojio ove godine, unatoč tome što je igrao na manje turnira.

 

Njegova supruga proslavila je povijesnu pobjedu u dosad najzanimljivijem izdanju. Izrazito ležerne frizure (jedna od njezinih najdražih) kombinira s prekrasnim modnim detaljima: chic sunčanim naočalama i glamuroznim nakitom. Uz taj osmijeh, Noletov trijumf i ljubav koja ih spaja… jasno je zašto je to njen pobjednički stil.

 

Pogledajte kako je Novak s obitelji proslavio pobjedu:

 

Osim raskošnog nakita, središnji dio looka Jelene Đoković bile su elegantne crvene hlače visokog struka.

Preporučujemo