Kada je u pitanju bodibilding Leri Vils važi za jednog od najboljih i on unazad šest godina obara mnoge svjetske rekorde. Radi se o čovjeku koji je imao jako teško djetinjstvo i život i koji je izlaz pronašao u treniranju što je dovelo do toga da ga danas smatraju najjačim čovjekom na svijetu.

Leri uvijek ističe da mu je u svemu najveća podrška njegova vjerenica a radi se o Šejli Đakovac koja je rođena u Novom Pazaru i koja je jako lijepa i zgodna djevojka. Par se vjerio prije nekoliko mjeseci a Šejla je nakon nekoliko godina romantične veze Da rekla u jednom  bajkovitom restoranu koji se nalazi u Dubaiju a koji u sebi ima ogroman akvarij. Prosidba se desila na njen trideseti rođendan i slavljenica je plakala od sreće.

Njih dvoje su se upoznali upravo u Dubaiju gdje žive ali često dolaze i u Srbiju da obiđu Šejlinu porodicu. Nemoguće ih je ne primjetiti kada šetaju ulicama jer oboje imaju izvajane figure a Lari koji na Instagramu ima preko 4 miliona pratilaca redovno kači i zajedničke slike sa Šejlom a u komentarima svi ističu kako je ona prelijepa i izuzetno zgodna i seksipilna te da su idealan par.

Leri je rođen u Njujorku u Bronksu a njegov otac ih je napustio kada je on imao samo godinu dana. Nakon što se njegova majka potukla sa dečkom otišla je u zatvor a on je jedno vrijeme živio sa bakom a nakon toga u hraniteljskim poordicama. Kada je imao 12 godina odlazi kod majke na karipsko ostrvo Sent Martin i tamo je počeo da trenira sa 14 godina. Tri godine kasnije se vraća sa majkom u Bronks i postao je opsjednut treninzima i trenutno je najbolji te je oborio mnoge rekorde.

Preporučujemo