Poznate pjevačice Indira i Edita Aradinović su u javnosti poznate kako po svojim pjesmama tako i po svojim atraktivnim izgledima, ali malo je onih kojima je poznato da su one u toku svoga života imale velikih porodičnih gubitaka, koji su ostavili trag na njima ali su ih učinile i jačim. Njih dvije su o tim stvarima u par navrata govorila u medijima. Manje je poznato da su one imale i brata koji je preminuo u 21. godini, i mada su bile veoma vezane uz njega, znale su da će on preminuti jer je imao Downov sindrom, i to teži oblik, te je ovaj svijet napustio 2001. godine.

Edita je otkrila i ovu priču o sebi koju je saznala tek sa 12 godina. Ona je osjećala da nije sama došla na ovaj svijet, te je tokom odrastanja stalno crtala crteže sa ženskim i muškim obilježjima. Onda je saznala istinu u koju u prvi mah nije mogla da povjeruje

Ona je od početka osjećala da joj nešto u životu fali, te je osjećala kao da je neko prati unutar nje, a to je onda shvatila kada su joj objasnili da se ona trebala roditi zajedno sa svojim bratom blizancem, koji nažalost nije preživio porođaj, a to, po pjevačici, njoj objašnjava i njen  talni osjećaj da je neko stalno uz nju, kao neki duh koji je prat kroz život i na neki način i pazi na nju, a to je ona konekcija onaj odnos kojeg samo blizanci imaju i koja se drugim ljudima teško može objasniti. Otkrila je i da su se njeni roditelji razveli nakon što im je brat umro, i to prije 17 godina.

 

 

 

 

 

 

Preporučujemo