Najpopularnija folk pjevačica Ceca Ražnatović, kao što je poznato, imala je veoa burnu prošlost, na neke stvari iz svoga života i nije najponosnija, a čini se da joj i u budućnosti slijede neke traume. Naime, Vojin Ražnatović, sin Natalije Martinović i pokojnog Cecinog muža Željka Ražnatovića Arkana već dugi niz godina živi i radi u Americi, i tu se nekako pronašao, daleko od Srbije i njenih medija. Poznato je i da je Vojin svojevremeno imao čitav niz žestokih sukoba sa Cecom, koju je znao veoma često da žestoko napada preko društvenih mreža, a na kraju je cijela ta situacija imala i sudski epilog.

Kako su pisali neki mediji u Srbiji prije nekoliko godina, Ceca je bila odlučila da tuži Vojina zbog, navodno. čitavog niza uvreda i prijetnji, te provokacija na njen račun, a koje je sve plasirao preko društvenih mreža- Poznato je da ju je veoma često nazivao ”srpskom maćehom”, a nakon najnovijih vijesti koje je Vojin objavio, čini se da Ceci neće biti niti malo ugodno.

Naime, budući da u Srbiji nije boravio dvedeset godina, mnogi su se iznenadili kada je sin Željka Ražnatovića objavio da na jesen ove godine konačno dolazi u Srbiju.. Mnogi su mišljenja da će Vojin, kada se vrati u Srbiju da se susretne sa Veljkom i sa Anastasijom, za koje je rekao da nije u nikakvim odnosima sa njima, a to će da tek vrijeme pokaže. Sa druge strane, mnogi su mišljenja da Ceci neće biti niti malo prijatno, ukoliko nakon svih izrečenih uvreda i prijetnji, Vojin pokuša da stupi u kontakt sa njenim sinom i kćerkom.

Preporučeno