Verica Rakočević je najpoznatija modna kreatorka u Srbiji koja ima zavidnu karijeru i u  inostranstvu ali se o njoj u meidjima puno više piše o njenom privatnom životu i skandalima koji su je pratili nego o njenom poslu i uspjehu koji je postigla sa svojim brendom VR.

Najviše pažnje je Verica dobila kada se udala za kompozitora Veljka Kuzmančevića koji je od nje mlađi tri i po decenije i mediji stalno špekulišu o njihovom odnosu. Verica je prvi put pred matičara stala sa Boranom Karamanom sa kojim je dobila kćerku Elenu ali su se ubrzo i razveli. Nakon njega ona je po drugi put stupila u brak sa Zoranom Rakočevićem čije prezime nosi i danas i sa njim je dobila dvoje djece sina Miodraga i kćerku Milenu.

Ni ovaj brak nije dugo opstao ali je Verica i dalje vjerovala u ljubav, toliko da je svom sadašnjem mužu rekla Da u svojoj 65-oj godini života. Verici su njena djeca podarila i unuke na koje je ona izuzetno ponosna i ona vrlo često na društvenim mrežama dijeli njihove fotke ili objave u kojima govori o tome koliko su dobri, talentovani i vaspitani.

U posljednje vrijeme sve češće objavljuje i fotke svojih najmlađih unuka Mile i Nikše. Mila je kćerka Veričinog sina Miodraga i nju češće viđa pošto ona živi u Beogradu dok je Nikša koji je sin njene kćerke Milene sa svojim roditeljima u Americi i njega uglavnom gleda putem video poziva. Verica je nedavno bila prisutna i kada je Mila koja trenira karate dobila svoj žuti pojas i diplomu i ona se odmah pohvalila i puten društvenih mreža.

Preporučujemo