Priča koja je baš odjeknula svijetom je počela kada su princ Hari i njegova supruga Megan Markl pred poznatom voditeljicom Oprah Winfri ispričali kako je Kejt bila ta koja je rasplakala Megan baš pred samo njeno vjenčanje. Istini je trebalo vremena da izađe na vidjelo, a sada se pojavila u cjelini. Saznalo se da je  Kejt Midlton ‘briznula je u plač’ nakon što je Megan Markl usporedila princezu Šarlot s kćerkom svoje najbolje prijateljice Džesike Malroni, u vrijeme kada su se djeveruše bile sređivale uoči samoga kraljevskog vjenčanja, a sve to je napisano u najnovijoj knjizi koja se zove ”Osveta”

Tom Bover, autor knjige, tvrdi kako su mu neimenovani izvori rekli da se Kejt Midlton i Megan Markl nisu slagale oko dužine haljine princeze Šarlot te koji će biti kroj te haljine, kao i oko toga da li trebaju da djeveruše nose helanke na vjenčanju. On je u svojoj knjizi utvrdio kako je Meganino insistiranje podržala njena bivša najbolja prijateljica i majka druge djeveruše– Džesika Malroni. ‘Neki bi rekli da je Megan upoređivala Ajvi sa Šarlote’, pišu mediji na ostrvu

O tome se počelo pisati 2018. godine, nakon informacija kako je Megan bila rasplakala Kejt zbog svađe oko haljina za djeveruše. Megan je sve to demantovala u emisiji kod Oprah, te su ona i princ Hari ispričali kako je situacija bila totalno obrnuta. Megan je ispričala kako je Kejt bila uznemirena zbog nečega, ali da joj je to nakon svega bila i priznala, te joj je kasnije donijela i cvijeće, te se bila izvinula zbog svoga ponašanja.

Ostatak pročitajte OVDJE

Preporučujemo