Poznati srpski glumac Bogdan Diklić i Dijana Marojević su svoju vezu i ljubav krunisali rođenjem njihove kćerke Sofije. I mada je svoju kćerku poznati glumac, možemo reći, dobio u poznim godinama, on sam uvijek ističe da do tada nije nikada iskusio veću radost u životu:” Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam je zavolio. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, sa 47 godina sam se oženio. I onda shvatite da niste centar svijeta, da bezuslovno volite – rekao je svojevremeno glumac.

Usprkos što im se rodila kćerka, taj brak na kraju ipak nije opstao, ali su Bogdan i Dijana ostali u izvrsnim odnosima jer su prije svega bili svjesni činjenice da su sada roditelji. Doj je kćerka poznatoga glumca bila maloljetna, ona je sa svojim ocem provodila svaki drugi vikend, a kako glumac ističe, danas su njih dvoje izgradili zaista sjajan odnos i iđeju se veoma često. Devetnaestogodišnja Sofija Diklić, po riječima svog oca do majke je naslijedila ljepotu:

” Dosta je povukla po ženinoj liniji. Bogu hvala, po ženi ljepotu (smijeh). A po mojoj liniji – moja pokojna majka Sofija je bila jako duhovita. Naše dijete Sofija je strašno duhovito dijete” – istakao je jedne prilike za medije poznati glumac, te je rekao kako mu je kćerka bila najveći motiv da preživi čak tri srčana udara:” Imao sam zdravstvenih tegoba visokog rizika, i to treći put. Mislim da sam ostao zbog svoje kćerke, da je tako riješeno gore” – bio je iskren glumac.

Preporučeno