Srpska glumica Nevena Vukes i njen muž, hrvatski muzičar Marko Vukes, preživjeli su jedan od najtežih životnih perioda, koji je sada iza njih. Njih dvoje su tokom posljednjih nekoliko godina imali jedan veoma težak period, a sve se desilo tokom zemljotresa koji je nedavno bio pogodio Hrvatsku, te su zbog toga ostali bez svoga doma, pa su morali da mjesecima žive u kontejneru, koji im je dodijelila opština u kojoj su živjeli, Marija Bistrica. Ipak, tokom toga teškoga perioda oni su snimali svoj Youtube serijal, u kojem su prikazali kako su od spomenutog kontejnera , kojima jedva 12 metara kvadratnih napravili svoj dom, a to je na društvenim mrežama izazvalo mnoge pozitivne komentare.

Kako je i sama glumica Nevena Vukes za medije rekla, ona je imala roditelje koji su živjeli u ljubavi, te je i ona željela da formira takvu porodicu, a isto je i sa njenim suprugom Markom, te je rekla i ovo:’‘ Brak i porodica koja postajete, taj samo vaš mali hram koji gradite, treba da čuvate bezuslovnom ljubavlju, slušanjem i razumijevanjem. To je novi put za nas, iako se ništa posebno ne mijenja u našim životima. Jedino što taj osjećaj odgovornosti jača, sada prema nama samima, a sutra i prema našoj djeci – ispričala je Nevena za “Gloriju”.

Inače, Nevena spada u red mlađih glumica u Srbiji koja je već uradila neke stvari po kojoj je poznata u svojoj zemlji , pa tako i u cijeloj regiji, a posebno je poznata po svojim ulogama u serijama ”Biti ćemo prvaci svijeta”, ”Vojna akademija” i ” Švindleri”

 

Preporučujemo