Nekada veoma popularna pjevačica narodne muzike Anica milenković je svoju muzičku karijeru započela krajem osamdesetih godina prošloga vijeka, a zatim se naglo bila povukla sa scene i odselila u Ameriku. Ona se do sada dva puta udavala, te joj je život bio zadao nekoliko veoma teških udaraca, poesbno kada je njen sin Filip rođen bez sluha:

” Filip je rođen bez sluha, zbog čega je morao da prođe komplikovan proces, koji je dao rezultate. Njegovo zdravstveno stanje je uticalo na moju odluku da ostanem u Americi. U vrijeme kada sam razmišljala da dođem u Srbiju, postojala je lista čekanja za ugradnju implantata i cijeli proces je bio veoma dug, što ovdje to nije slučaj. Kao roditelj sam željela da se Filip što prije operiše i počne da napreduje. Filip je sada dobro. Govori, sluša, čak se i svađa. Svaki roditelj koji ima dijete sa bilo kojim invaliditetom dobro zna koliko je to bolno, teško, treba se boriti i ne odustajati čak i onda kada se napredak ne vidi” – iskreno je ispričala Milenkovićeva za medije.

Ona je svoju muzičku karijeru bila započela još kao dijete, kada je imala svega 13 godina, pa je svoje nastupe nekako uklapala sa školskim obavezama. Koliko je njen početak bio težak sa nju Anica je prije nekog vremena bila otkrila u svome intervjuu za medije: ” Teško je bilo biti đak i pjevač u isto vrijeme. Koliko sam tugovala, patila i plakala samo ja znam! Poslije časova, moji vršnjaci su išli na seoske svetkovine i zabave, a ja sam žurila na koncerte, gostovanja na radio i TV-stanicama. Putovala sam, vraćala se kasno kući, bila hronično neispavana” – pričala je ona.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

Preporučeno