Poznata folk pjevačica Vera Matović je veoma često u medijima na prvome mjestu, kada su priče o luksuznim kućama poznatih, jer se njena kuća procjenjuje na nekoliko miliona eura, a te priče, kako kaže pjevačica je veoma pogađaju: ” Eto, kažu da se „kupam u bogatstvu”. Što mi to prave?! Kakvo bogatstvo?! Ja uopšte nemam bogatstvo. Imam tu jednu kuću i još jednu, da ne kažem šta… Plaćamo porez i sve što treba državi. Sve što imam sam ostavila u državi Srbiji, a ne po inostranstvu – istakla je kroz suze za „Grand”, te je otkrila da joj takve priče samo nanose bol, te da niko od tih ljudi koji je ogovaraju nisu vidjeli na koji je način ona zaradila te pare:

” Koga to treba da dira i da mi nanosi bol, umjesto da uživam i da budem sretna sa porodicom?! Uvijek mi nanesu bol kad to kažu i onda plačem. Što mi nanose toliku bol?! Ja nisam ništa kriva. Nisu oni vidjeli kako sam ja zaradila te pare. Nisu vidjeli kako sam proliijevala krv i znoj… Nisu vidjeli kako sam išla na putovanja, koliko sam djeci manjkala, kako sam ih ostavljala sa mojom majkom ili drugim osobama u koje sam imala povjerenje, kako sam ih nosila kojekuda, od Njemačke i Austrije do Holandije. Što mi to rade?! Što nisu vidjeli moje muke i kako sam došla do toga?!” – pitala se pjevačica.

Podsjećanja radi,  Vera Matović živi u vili na Dedinju za koju se priča da vredi oko 3.800.000 eura. To je zapravo jedna od najskupljih vila na estradi, a folkerka nikad ne objavljuje detalje svog doma.

Preporučeno