Luna Đogani je za medije progovorila o svojoj novoj pesmi, ali i o svom privatnom životu i svojim naslednicima. – Mia obožava novu pesmu. Njen omiljeni ritual je plesanje uz novu pjesmu “Kontra”. Morao je da kontrira 76 puta – rekla je Luna, pre nego što je dodala:

“Da ne ureknem, nikad nije bole spavala, napokon sam naspavana mama. Lagala bih kad bih rekla da nije teško. Ali kad nije tu, nije mi dobro. Život bez nje nema smisla. Sve ima svoje, ali ništa ne bih menjala za nju. I sad mi nedostaje. Ne može to da se opiše, to je nešto najlepše. Najviše mi nedostaje da se sredim i osećam kao žena, prija mi da vidim sebe u tom izdanju, da sam sređena” – zaključila je Luna.

 

“Šta bi rekla i koji bi savjet dala Maji Marinković – bilo je pitanje za Lunu.-Da ne ulazi više u rijaliti nego da se pozabavi svojoj glavom, iznutra, dovoljno se promijenila spolja, lijepa je, sada da poradi više na unutrašnjosti – rekla je Đoganijeva, a potom prokomentarisala učešće svog brata Adama Đoganija: -Dopada mi se, on ne voli da se nameće, ne radi stvari za kadar, to neko naziva dosadom i mračnim likom, on je takav, ne pripada tom haosu” – rekla je Luna.

Preporučujemo