Mora se reći da je voditeljka Tamara Raonić, koja se proslavila Grandovim emisijama, doživjela mnogo uspona i padova, a sve to je neodvojivo od pomoći Saše Popovića, koji je za sebe rekao da ima TV talenat. Također, moramo reći da se Tamara Raonić drastično promijenila otkako je dobila otkaz na mreži. I sama vjeruje u svoje sposobnosti, zbog čega je davno napustila posao stjuardese i zaposlila se najprije na Trećem kanalu RTS-a, a zatim prešla na Pink i glazbene emisije.

 

Život Tamare Raonić daleko je od dosadnog, pa lijepa voditeljica ne može na miru uživati ​​u svojoj popularnosti, već naviknuta na previranja i nove izazove, nalazi se u određenom vremenu u kojem nedostaje javnih poslova. Tamara se potpuno povukla s televizije, jedno je vrijeme živjela na relaciji Ljubljana – Beograd te se posvetila odgoju kćeri Anje i sina Miloša. Život Tamare Raonić ovih je dana potpuno drugačiji, zaboravlja na svjetla reflektora, zaboravlja i na medije, zbog čega više od desetljeća nije dala intervju.

 

 

Bez društvene mreže nemoguće je znati kako Tamara danas živi, ​​a kamoli kako izgleda, ali ne može se zanemariti činjenica da je jedna od najljepših voditeljica. Napišite svoje mišljenje u komentarima ispod teksta.

Preporučujemo