Kao što čitamo u današnjem članku, ovih dana ima mnogo primjera. Samo što neki ljudi koji se obogate preko noći često pojedu sve i čak zaborave svoje replike, a pevači su u tome ispred. Glumci, s druge strane, posvećuju veliku pažnju svojim replikama jer stalno snimaju i moraju izgledati lijepo i mršavo osim ako njihova uloga ne zahtijeva da se ugoje koji kilogram.

Najbolji primjeri domaćih emisija su Seka Aleksić i Dara Bubamar, po kojima se definitivno može zaključiti koliko vole da jedu. Međutim, sa današnjim lijekovima vrlo je lako izgubiti višak kilograma, ali time ozbiljno ugrožavate svoje zdravlje. Imamo i slučajeve da hormoni ne deluju na žene, kao u slučaju Cece Ražnatović. Kada se ugojila početkom ove godine, rekla je novinarima da je problem sa štitnom žlijezdom uzrok njenog debljanja, a ne višak masne hrane.

 

 

Mi danas govorimo o Lani Del Rej koja je definitivno pokorila sve svetske top oliste 2012 godine, a izgldala je poput neke manekenke. Međutim, paparaci su je sada uhvatili na ulicama Los Anđelesa, gde je imala minimum 30 kilograma viška u odnosu na pre. Kako je nedavno izjavila u ljubavnom životu joj cvetaju ruže upoznala je preko aplikacije za upoznavanje izvesnog Kleton Džonsona, sa kojim se nakon samo par meseci veze i verila.

Oglasi - Advertisement