Proslavljeni nogometaš Nemanja Vidić važi za jednog od najuspješnijih nogometaša u regiji, zasluženo je igrao u najboljim klubovima i velikim talentom i radom osvojio brojne titule, a sada je vrijeme da ispiše novo poglavlje naše nogometne povijesti . Naime, srpska sportska legenda ponovno je u središtu pozornosti jer je, prema pisanju medija, zainteresiran za utrku za predsjednika Nogometnog saveza Srbije. Vijest o njegovoj kandidaturi preplavila je domaće medije.Kao što iza svakog uspješnog muškarca stoji snažna žena.Supruga Nemanje Vidića također je njegova najveća podrška u životu i karijeri.nedostajuće teme.

 

Budući da se gotovo uopće ne pojavljuju u javnosti, nemaju društvene mreže i rijetko se oglašavaju, može se reći da Vidić ne voli slavu i popularnost. Odlučili su se za miran i povučen obiteljski život, no veliku ulogu u tome ima supruga Nemanje Vidića Ana, koja je već nekoliko godina izvan kamera. Tako je vrlo komentiran pravi osjećaj kada se supružnici zajedno pojave na nekom događaju, što je bio slučaj i u Beogradu na promociji knjige Sudnji dan, nasmijani, sretni i dobro raspoloženi Zajedno, iznenadilo je mnoge. Zajedno s Anom, Nemanja je prošao trnovit put do zvijezda, postavši jedan od najpoznatijih parova u Europi, no unatoč tome što žive u sjaju i glamuru, nikada se ne žele isticati.

 

 

Izvan travnjaka tijekom vrlo uspješne međunarodne karijere, Ana nije bila jedna od onih nogometašica koje žele pažnju pod svaku cijenu, već se u potpunosti posvetila obitelji, odgajajući sinove Lucu, Stefana i Petra. Ostatak teksta pročitajte ovdje.

Oglasi - Advertisement