Kada su muzička takmičenja na ovim našim prostorima u pitanju, u posljednjih par decenija ih je bilo zaista mnogo na raznim televizijama, ali nekako na kraju se pokazalo da je najjače i najpopularnije muzičko takmičenje ipak Zvezde Granda koje traje skoro pa dvije decenije i sa svakom svojom novom sezonom je sve gledanije i sve popularnije. Za to je veoma zaslužna produkcija Granda koja tačno zna šta je gledaocima i fanovima potrebno. Tu su i članovi žirija koji uvijek drže tenzije sa svojim svađama i polemikama oko izvođača, kojih ima i veoma talentovanih, ali i onih koji su zalutali na takmičenje

Mnogi od tih takmičara pored svojih glasovnih sposobnosti pokušavaju da na sebe privuku pažnju i sa specifičnim stajlinzima i kombinacijama odijevanja, a to se, svojevremeno desilo i sa ovom takmičarkom, koja je izazvala totalni haos na društvenim mrežama. Čak je tada i Jelena Karleuša koja je bila mentorka ovoj muzičkoj nadi uputila opomenu: ”Slušaj se, slušaj sebe i mirno” – rekla je Jelena dok se Nadica Vermezović priključila na sceni.

Nadica je tada izazvala veliku pažnju svojom pojavom na sceni, jer se pojavila u izazovnom bodiju koje baš nije na najbolji način pokrivao njene intimne dijelove tijela, a to je odmah izazvalo velike reakcije na društvenim mrežama:” Kako ono, hraniš dijete, vaspitavaš, a to dođe na Zvezde Granda da pokaže onu svoju stvar” – opis je jednoga Tvita. Nakon toga je uslijedila gomila negativnih komentara kao što su: “Da li ona ima oca”, “Naravno mentor Karleuša”, “Pokazala macu” i slično.

 

Preporučujemo