Lepa Brena i Boba Živojinović jedan su od najpopularnijih parova domaće scene. I u bivšoj Jugoslaviji se pomno pratio njihov ljubavni život i romanse koje su imali, a u to vrijeme je Brena palila i žarila estradom, a Boba je bio aktivni teniser, a mnogi danas njihov brak smatraju idealnim. Ipak, mnoge je šokirala informacija da je Brena u jednom trenutku, navodno, imala i ljubavnika. Dragan Antonijević Arlekino, muzička zvijezda koja je osamdesetih godina oduševljavala domaću javnost, nakon zatišja je odlučio da se na scenu vreti sa knjigom koju je posvetio Lepoj Breni. On tvrdi da su se on i Brena 1993. godine ludo voljeli

Rekao je kako je Brenu upoznao kod pokojnog Rake u studiju, te da mu se odmah svidjela, a da se ona s vremenom zaljubila u njega, a on je zbog nje ostavio svoju tadašnju djevojku koju nije želio da vara sa Brenom. Kaže da su njegova osjećanja prema Breni bila jaka, te da su se zbog snimanja veoma često susretali, te da ga je ona jednom u stanu kod Marine Tucaković pokušala i poljubiti, a da ju je on tada odgurnuo jer je bio u strahu da će joj brzo dodijati. Kako otkriva, Brena je nastavila da insistira na njihovoj vezi, žalila se Marini, pričala je i sa njegovom majkom, ali se on pravio blesav. 1990. su krenule njene turneje pa su se manje viđali ali su se redovno bili čuli.

“Mislim da naša ljubav nije uspjela najviše zbog Marine i Fute. Neko vrijeme sam joj bio kao žigolo jer je ona u meni vidjela privlačnost, a bila je svjesna da sa mnom ne može koračati kroz život, jer ja sam bio muzičar u usponu, a ona velika zvijezda. Kada se udala za Bobu objavio sam knjigu o nama i našoj nesuđenoj ljubavi. Brena je bila oduševljena, ali ne i Boba. Slao je pokojnog Šljuku da me prebije, a zatim je tražio da kupi sve knjige kako ne bi dospjele u javnost”, objasnio je Dragan.

Preporučujemo