Opšte je poznato koliko su rijaliti programi popularni i gledani u ovoj našoj regiji, posebno u Srbiji, i poznato je da je najgledaniji rijaliti u posljednjih nekoliko godina svakako Zadruga, koja upravo ide sa svojom petom sezonom koja uskoro treba i da se završi, te po nekim najavama to bi trebala da bude i posljednja sezona toga rijalitija. Za ovih pet sezona, kroz Zadrugu je prošlo zaista mnogo učesnika, poznatih i manje poznatih, koji su ostavili manji ili veći trag, a neki od njih su postali i prave rijeliti zvijezde bez kojih se sada neki rijaliti ne može ni zamisliti.

Jedna od onih koje se svi sjećaju je svakako Divna DNK, koja je učestvovala u jednoj od sezona i koja je tada i stupila u emotivnu vezu sa Markom. I mada su mnogi predviđali da će njihova veza da pukne nakon rijalitija, usprkos mnogim preprekama, njih dvoje su uspjeli da sačuvaju svoju vezu, a Divna je sa Markom postala trudna po treći puta. Oni su prije nekoga vremena bili objavili kako je Divna opet trudna, ali se na kraju porođaj desio mnogo ranije nego li je bio termin: ” Danas se porodila Divna DNK, a porođaj je bio kod njene kuće u Svilajncu. Međutim, dijete je rođeno prije vremena. Ona je hitno prebačena u UKC Kragujevac” – otkrio je izvor iz Svilajnca za medije u Srbiji

Beba je na ovaj svijet došla u sedmom mjesecu, te je bebi neophodna medicinska njega. Podsjećanja radi,  Divna DNK, kao i njen suprug Marko, upisali su se na listu najviralnijih klipova na Yotubu kada su se pojavili u emisiji “DNK analiza”. Tada su oni sa svojom pričom nasmijeli na milione gledalaca, da bi poslije toga dobili i poziv iz Pinka da budu učesnici prve sezone rijalitija Zadruga.

Preporučujemo