Jelena Karleuša jedna je od najpoznatijih zabavljačica u regionu, iako već dugo nije objavila novi album, gotovo svakodnevno je medijski propraćena, uglavnom zbog svoje ili vlastite kreacije. Tošić par, koji traje već 14 godina, Iako su ih mediji razvodili bezbroj puta, njih dvoje su i dalje zajedno.

Poslednji skandal u porodici dogodio se na pravoslavni Božić kada je pevačica prijavila zlostavljanje svog supruga, što je on negirao, a ceo slučaj se završio tako što je Duško dobio jednomesečnu zabranu prilaska. Par ima i dvije ćerke, Niku i Atinu, od kojih je starija u tinejdžerskim godinama i veoma je popularna na društvenim mrežama sa velikim brojem pratilaca.

 

Nika je prava zvijezda na društvenoj mreži Tik Tok, njeni video snimci objavljeni na društvenoj mreži imaju hiljade hitova i lajkova.Većina Nikinih videa je snimljena u njenoj sobi, što je prava poslastica za djevojčice mali raj.Soba je prostrana i sva je u svijetlim tonovima a u njenom centru se nalazi veliki krevet pored kojeg je i ogromno ogledalo.

Preporučujemo