Od pojave društvenih mreža imali smo mnogo novih profesija, kao što su jutjuber, vloger, bloger, influencer itd., ali ima i fenomena, kao što su deca poznatih i sama postala poznata, sa desetinama hiljada pratilaca.Isto važi i za ćerke poznatih ličnosti.Pevačice Jelena Karleuša Nikom i Atina veoma su aktivne na Instagramu i Tik Toku, koji se proširio tokom pandemije korona virusa.

Porodica živi u luksuznoj vili na Dedinju, koja je nedavno renovirana po potrebi, a kako to izgleda ponekad možemo videti u objavama Karleuše i njenih ćerki.Naime, ona i Duško su vilu kupili pre četiri godine, platili su 2,5 miliona evra od Dragana Stojkovića Piksija, a onda je trebalo dosta vremena da se prostor prilagodi zahtevima novog vlasnika.

 

Djevojčica Nika je veliki hit za Tik Tok, sa hiljadama lajkova na svojim objavama, a njena garderoba će sigurno privući pažnju obožavatelja, posebno njenih vršnjaka. Nika ima i sopstveno kupatilo, kao što se vidi u centru sobe, veliki krevet i ogromno ogledalo pored televizora.Nika ima i kozmetički sto pun kozmetike i mirisa, kao i police za igračke.

Preporučujemo