Poznato je da djecu veliki i glasni događaji umaraju, te da buka i metež na takvim dešavanjima znaju da budu veoma naporni za njih, strašni i zbunjujući, pa često znaju da se zbog toga ponašaju bezobrazno, te da prave razne gluposti. Tako je proslava  platinastog jubileja Kraljice Elizabete II koja je bila organizovana prethodnih dana, bila inspiracija malom Princu Luisu, sinu Kejt Midlton i Princa Vilijama,  koji ima 4 godina i koji je sve vrijeme pravio prave male nestašluke.

Ceremonijom Trooping The Color započelo je slavlje platinastog jubileja kraljice Elizabete II, a zbog toga se bila okupila cijela kraljevska porodica, pa je u London bio stigao i princ Hari sa suprugom Megan Markl i sa djecom, ali on se nisu pojavili na čuvenom balkonu na kojem su uz kraljicu bili stali princ Čarls i Kamila, kao i princ Vilijam i Kejt Midlton sa svojom djecom.

Malom princu Luisu je očito bilo veoma dosadno, te je stalno zijevao, pravio grimase, zagovarao kraljicu, tako da je i mama Kejt morala da interveniše, jer joj očito nije prijalo ponašanje njenog sina. Malom Luisu je posebno smetala buka te je u trenutku kada su prolijetali avioni riješio da pokrije uši i tako malo sebi olakša.

Mali Luis se nije smirivao ni narednih dana proslave, te slike pokazuju kako se i tada kreveljio, vikao, otimao se, a u jednom trenutku je svojoj majci Kjet bio zapušio i usta te ju je čak i udarao po glavi

Uznemiravao je sve oko njega, a onda je počeo i da čupa jednu svoju drugaricu. Mama Kejt je pokušavala sve da ga smiri, ali joj to nije uspijevalo.  Luis joj se umiljavao dok ga je gledala, a čim bi se Kejt okrenula on je nastavljao po starom.

Ali, ipak je postojalo pravo rješenje, jer se mali Luis ubrzo našao u krilu svoga djeda Čarlsa koji ga je klackao na svome koljenu i potpuno ga smirio

Preporučujemo