Razvod pjevača Aleksandra Cvetkovića, frontmena grupe “Tropiko benda” i pjevačice Jovane Pajić poslije deset godina braka šokirao je javnost. Prva je o razvodu za medije progovorila Jovana koja je sve to i potvrdila te je sve zamolila da poštuju njihovu privatnost, te je naglasila kako su ona i Sale ostali u dobrim odnosima, te da će se oboje boriti za što bolji život svoje djece. Mediji su u nekoliko navrata pisali kako je par pokušavao da spasi svoj brak, da su išli na bračne terapije, kod savjetnika, ali je na kraju Jovana bila ta koja je sve presjekla i zatražila razvod. I trenutku kada je obavijestila javnost o svojoj odluci, ona je već sa kćerkama bila iselila iz stana

I njihove komšije su pričale kako su Jovana i Sale uvijek djelovali kao skladan par, te da su brinuli o svojim kćerkicama i da su djelovali da su sretni, te da niko nije mogao da primjeti da stvari između njih dvoje nisu kako treba Ipak, jedan snimak iz jedne TV emisije pokazuje da je ovaj par još prošle godine imao problema. Njih dvoje su zajedno bili gosti u emisiji i Sale je pjevao pjesmu “Ako ti je do mene”, Jovana je sve vrijeme bila tužna, a u jednom trenutku pustila je i suzu.

Sale se u jednom trenutku dok je pjevao stihove “Kažem, nisam s njom, zar da se kunem ponovo”, okrenuo prema Jovani i prekstio. Refren pjesme ide ovako:: “Ako ti je do mene, ne daj da me promijene, da me protiv tebe život okrene. Uzmi ili ostavi, voli il’ zaboravi, pa neka se duša s tijelom pozdravi”!

Preporučeno