Brak Vidoja Ristovića i Nikoline Pišek naizgled je bio idiličan, ali, kako se saznaje, još godinu dana prije Vidojeve smrti razni problemi su počeli da nagrizaju porodični sklad. Kako je za medije otkrio izvor blizak ovome paru. Prve godine braka Vidoja i Nikoline su zaista bile idilične, tu su bila luksuzna putovanja, uspješne karijere, vrijeme sa kćerkom Unom Sofijom, te je u njihovim životima tada bila posebna energija, ali pred samu smrt stvari su se bile drastično promijenile. Sagradili su u Zagrebu svoj dom iz snova, a onda su im snovi počeli da se urušavaju. 2021. godina za Nikolinu je počela nesrećom u stanu, u kojoj ona i kćerkica zamalo nisu nastradale, zatim je ostala bez očinske figure i podrške, a kao završni udarac za nju, stigle su glasine o Vidojevom nevjerstvu.

Priče o njegovom nevjerstvu, kao i njihova sve češća razdvojenost su počele da nagrizaju njihov brak, jer je Nikolina bila u Zagrebu, a on je skoro stalno bio u Beogradu. potvrda da nešto nije kako treba sa njihovim brakom je bila kada su oboje svoj zajednički život potpuno isključili sa društvenih mreža, a prije toga su objavljivali svaki trenutak svoje velike ljubavi

Tajnu njihovog braka krila je i fotografija na kojoj Nikolina čvrsto drži kćerku, a koju je objavila neposredno pred smrt svog supruga uz poruku: “Kad tuga stisne”, te se smatra da je aludirala na teške trenutke u kojima se nalazi. Izvor tvrdi da im je brak bio u velikoj krizi ali da su se nadali da će nekako prevazići sve probleme koje su imali te da će ljubav pobijediti. Ipak, umjesto toga, desila se iznenadna Vidojeva smrt, a koja je Nikolini oduzela šansu za sretan kraj.

 

 

Preporučujemo