Merkur je sada izašao iz retrogradnog stanja, tako da je pred nama jedan pomalo zabavan i opuštajući period. Desilo se da planeta prelazi u Vagu, pa dolazi do potpunog finansijskog potresa. Danas vam donosimo kontrolnu listu koji znaci da očekuju veći priliv do 9. oktobra. Saznajte jeste li jedan od ovih horoskopskih znakova.

Vaga – Pošto je vaša sezona počela, biće mnogo zanimljivih događaja iz raznih oblasti. Mars je u vašem znaku Blizanaca, pa će vam Mars i Venera pomoći da dobijete mnogo novca, ali i lepih i skupih poklona. Novac se zaista može zalijepiti za vas tokom ovog vremena, pazite šta radite s njim!

Devica – Tokom oktobra vaš novac će biti u redu. Prilično ste sigurni u to da ćete u oktobru imati veći prihod i više novca, u zavisnosti od toga kako ćete ga koristiti i šta ćete uložiti.

Strijelac – Saturn se slaže s planetama iz Vage i Marsom iz Blizanaca tako da ćete konačno dobiti novac koji ste zaslužili. Dugo ste čekali, a sada će Vam se konačno isplatiti.

Bik – Mars Vam donosi velike troškove, ali i još veću zaradu. Mnogi oko Vas misle kako se rasipate parama, ali ne znaju koliko zapravo zarađujete.

Preporučujemo