Cijela regija je pratila šta se jučer dešavalo u glavnom gradu Srbije, Beogradu, kojeje jučer zadesilo veliko nevrijeme, nakon kojeg je bilo poplavljeno mnogo ulica. Brojni Beograđani su ostali zaglavljeni u svojim vozilima usred vode, a u velikom problemu se našla i pjevačka diva, Jelena Karleuša, koja je do koljena završila u vodi. Kako se može vidjeti na objavama koje je objavila na društvenim mrežama, besprijekorno sređenoj Jeleni su morali da priskaču u pomoć da bi se izvukla na sigurno. ”Ovo je najgori dan u mom životu” – rekla je Karleuša na jednom snimku.

 

” Ne mogu da upalim džip. Tako da znaš” – čuje se kako priča na drugom snimku. Podsjećanja radi, jelena je jučer na društvenim mrežama objavila da se nakon 14 godina braka razvodi od svoga supruga, fudbalera Duška Tošića, te je objasnila kako s eona i Duško sporazumno rastaju i da su se tako dogovorili nakon 14 godina braka, jer Duško sebe ne vidi više kao dijelom njihove porodice. rekla je i kako će sporazumne stvari biti riješene u narodnom periodu, te je napomenula da u ovom teškom periodu za njenu porodicu ne očekuje razumijevanje medija, jer je to uzaludno, te je na društvenim mrežama na pisala i ovo:

 

” Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla… pa navalite. Preživjela sam sve pa i ovo ću. Život ide dalje. Kako bih spriječila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, starateljstvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirat će tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem”

 

Preporučujemo