Naravno, glavna vest u Srbiji pre dva dana, vezana za estrade, bilo je venčanje Đokovićevog mlađeg brata. Ipak, ako vam nije poznato, Đorđe Đoković je oženjen popularnom TV voditeljkom Saškom Veselinov. Na samom venčanju bili su samo članovi uže porodice, roditelji obe strane, kao i Novak i njegova supruga Jelina i njihovo dvoje dece. Podsećamo da su se 8. jula 2014. godine Novak i Jelena venčali na Svetom Stefanu.

Dijana Đoković je poslednjih meseci bila na udaru medija zbog veoma loših odnosa sa svojom snajom – Pravnicom Jelenom, ali se juče pokazalo da to ipak nije slučaj. Zato što su bili zajedno, smijali su se. Tako se Dijana za tu priliku odlučila za plavu kombinaciju, preovladala je dominantna nijansa, a obukla je i beli blejzer, koji je nosila i na Novakovom venčanju. Međutim, ispostavilo se da je ostatak svadbe i svečanog slavlja planiran u Herceg Novom, sa oko 60 zvanica.

“Sve je obavijeno velom tajni. Na pozivnici piše da će sat vremena pre svadbe gostima biti javljena tajna lokacija venčanja. Niko ne zna gde će proslava biti, zna se samo da je Crna Gora u pitanju”, rekao je dobro obavešten izvor sa svadbe, a sve ovo ne čudi, jer su novinari čekali kao zapete puške ne bi li dobili samu ekskluzivu.“Sve će biti na vrhunskoj razini, od hrane, pića i muzike. Ovo venčanje moglo bi nadmašiti Noletovo i Jelenino” – kazao je izvor za Kurir.

Preporučujemo